8. června 2012 • 12:40

VZKAZY FANOUŠKŮ: Překvapte a přivezte zlato. Věříme vám!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová reprezentace vstoupí v pátek večer utkáním proti Rusku do fotbalového EURO. Před důležitým prvním zápasem skupiny A jsou fandové rozděleni na dvě skupiny. První z nich je před letošní největší fotbalovou akcí pozitivní a věří v úspěch. Druhá část fotbalové věřejnosti Bílkův soubor odsuzuje už před startem. Zde jsou jejich nejzajímavější vzkazy. Pošlete i vy ten svůj!



V pátek večer ve 20:45 to vypukne! Čeští fotbalisté vstoupí do fotbalového mistrovství Evropy utkáním skupiny A proti Rusku.

Mezi nejčastější vzkazy fanoušků patří ty bojovné. "Hrajte jako čeští lvi, ti, co každého porází," napsal Petr Štefek z Frýdku Místku.

Fanda s přezdívkou Cica30 píše: "Skupina je hratelná. Dejte do toho srdce a bojovnost, věříme!"

"Vím, že jsem strašně podceňovaní, ale s Péťou v zádech, Gebrem v obraně, Rosou a Jiráčkem v záloze, vyhrajeme," věří fanoušek, který se podepsal jako Ondra.

Někteří Češi se dokonce domnívají, že z EURO přivezeme zlato. Fanoušek Onřej je přesvědčený, že letos to vyhrajeme. Michal vzkazuje: "Přivezte zlato, já vám věřím, že to dokážete!"

Takto vidí EURO pozitivně naladění fandové. Ti více skeptičtí se většinou shodují na tom, že vůbec nepostoupíme ze skupiny nebo všeobecně kritizují národní tým v čele s trenérem Bílkem.

Fanoušek s přezdívkou Kobzol má jasno, ale rád by se mýlil: "To bude hustý průser, Poláci jsou doma, půjdou na krev. Rusáci budou hrát o angažmá v zahraničí, aby utekli ze své země. Řekové jsou lišky podšité a falešné, tak to uhrají filmováním, brečením a hrou s rozhodčími. Náš trenér není persona a chce si jen nahrabat."

Někteří fanoušci si z českých fotbalistů dokonce utahovali. Fotbalista napsal: "Jak říkám komedie, tak určitě. Srdíčko a štěstíčko v kalhotech. Jedeme domů hoši."

Natěšení fanoušci vyrážejí směr Wroclaw na zápas Česko - Rusko
Natěšení fanoušci vyrážejí směr Wroclaw na zápas Česko - Rusko

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud