14. června 2012 • 21:55

VIDEO: Torresovi na první gól stačily 4 minuty! Pak přidal další

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trefil se! Konečně. A hned dvakrát. Fernando Torres ve čtvrtečním utkání s Irskem zavřel všem kritikům ústa. Španělskému útočníkovi stačily pouhé čtyři minuty na to, aby pálil ostrými. Ve druhém poločase přidal druhý gól. Je definitivně zpět?



Španělé známým způsobem obléhali branku Irů hned od první minuty. Postupným útokem a krátkými přihrávkami bušili na soupeřovu bránu, která se otevřela nezvykle rychle.

Irové ještě dokázali odebrat míč Davidu Silvovi, ovšem jen za cenu toho, že se odrazil k Fernandu Torresovi. Ten si okamžitě vytvořil prostor pro střelu a pravačkou vypálil...

GÓL! Španelsko vedlo 1:0.

Je ale potřeba dodat, že gólman Shay Given neměl zcela čisté svědomí. Torresův pokus mu proletěl těsně nad hlavou, jeho reflex nepatřil k nejrychlejším.

To ale nebylo vše! V 70. minutě španělský šutér unikl irské obraně a přesnou trefou k tyči přidal svou druhou branku. 3:0.

Torres ukázal, že s ním musíte počítat. A nejenom fanouškům, ale především trenéru Vicentu del Bosqueovi. Jen těžko v příštích zápasech nasadí znovu sestavu bez klasického útočníka, když má k dispozici Torrese.

Gólového Torrese!

VIDEO: Úvodní branka útočníka Chelsea

VIDEO: Gól Torrese na 3:0



Torres v obranné fázi nezaváhal
Torres v obranné fázi nezaváhal

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud