26. června 2012 • 07:48

Zkoušet Panenku se nevyplácí. TOP 5 penaltových selhání

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Andrea Pirlo je po čtvrtfinálovém rozstřelu za italského hrdinu evropského šampionátu, drzý dloubák ve stylu Antonína Panenky ale nemusí vyjít každému. Najdou se i borci, kteří dloubáček doprostřed brány nezvládli. A místo opěvovaných hrdinů se z nich stali zahanbení packalové. Nabízíme pět případů, kdy fotbalisté při podobné penaltě selhali.  



PETER CROUCH (Anglie - Jamajka, červen 2006, přátelské utkání)

Generálka na světový šampionát v Jižní Africe se změnila v demolici. Angličané si na Old Trafford pozvali výběr Jamajky a v posledním přípravě před mistrovstvím si řádně zastříleli. Při chuti byl zejména Peter Crouch. Vytáhlý forvard se trefil třikrát, přidat mohl ještě jeden zásah. Penaltu ve stylu panenkovského dloubáku ale překopl nad bránu...



FRANCESCO TOTTI (AS Řím, série A)

Legenda klubu z italského hlavního města často vymýšlí kulišárny, tahle se mu ale vymstila. Tottiho pokus doprostřed branky gólman vystál a potupil římského kapitána.

FRANCK RIBÉRY (Stuttgart -Bayern Mnichov)

Francouzský hračička to s technickými parádičkami přehnal v utkání proti Stuttgartu. Brankář opět zůstal stát a tento tah mu vyšel. Ribérymu nepomohl ani velký rozběh ze strany.



NEYMAR (Santos, brazilská liga)

Drzou parádičku už vyzkoušel i Brazilec Neymar, vychvalovaný talent brazilského fotbalu. Hvězda Santosu si nejdřív pádem pro penaltu došla, dvacetiletého hráče brzy smích přešel. Střelu doprostředu totiž gólman odhadl a balon chytil bez problémů do náručí.



ANTONIO CALLE (Valladolid, španělská liga)

Třiatřicetiletý útočník selhal v dresu španělského Valladolidu. Jeho pokus o Panenkův dloubáček gólman odhalil, zůstal stát a penaltový souboj vyhrál...  



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud