26. března 2016 • 16:15

Pravý bek? Pro nároďák je dobře, že je konkurence, míní Gebre Selassie

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boj o místo v sestavě české fotbalové reprezentace pokračuje. EURO se blíží a pravý obránce Theodor Gebre Selassie si uvědomuje, jak velkou konkurenci na svém postu má. Soupeři o místo na hřišti mu jsou Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu a také Ondřej Zahustel ze Sparty. „Pro národní tým je dobře, že tam ta konkurence je. Pro mě to tak dobré není,“ uznává fotbalista Werderu Brémy.



Kdyby měl trenér reprezentace Pavel Vrba zájem, nebránil by se Gebre ani využití ve středové řadě. „Když jsem tam nastupoval v Brémách, hodně mě to tam bavilo,“ hledá cestu, jak by mohl proniknout do sestavy české reprezentace pro EURO.

 V první řadě by se ale rád trenérovi ukázal alespoň v přípravě proti Švédsku. „V prvním utkání proti Skotsku jsem neodehrál nic, tak doufám, že teď naskočím. Ale s trenérem jsem ještě nemluvil,“ prohlásil obránce Werderu Brémy po sobotním tréninku.

Stejné přání má i další z reprezentantů Daniel Pudil. Ten si sice chvíli proti Skotsku zahrál, ale teď by se mu zamlouvalo větší vytížení. „Rád bych se na hřiště podíval, ale je mi jasné, že před Eurem jsou to poslední přípravné zápasy, a tak se moc experimentovat nebude,“ tvrdí.

Pravý bek? Pro nároďák je dobře, že je tam konkurence, míní Gebre
Video se připravuje ...

Čeští fotbalisté se dostali do vedení díky Kadeřábkovi
Čeští fotbalisté se dostali do vedení díky Kadeřábkovi

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud