26. června 2021 • 09:51

Experti českého týmu v osmifinále EURO moc nevěří, padnou dva góly

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fotbalisté se v nedělním osmifinále střetnou s Nizozemci. Postoupí tým kouče Jaroslava Šilhavého do dalšího kola? Bookmakeři a většina sázkařů si myslí, že Češi v Budapešti neuspějí a na mistrovství Evropy tak skončí. Favoritem je podle bookmakerů Chance s kurzem 1,71:1 tým Oranje, který zatím v perfektní formě vyhrál všechny zápasy a umí se lehce dostávat do šancí.



Nizozemci zdolali Ukrajinu, Rakousko a Severní Makedonii a podle sázkových expertů zřejmě se svou hvězdnou sestavou nakonec převálcují i Česko. „Na vítězství Holandska sází u Chance 90 % lidí. Česká reprezentace sice předchozí zápasy hrála dobře, čeká je však soupeř, který je o třídu výš," domnívá se Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

"Českému celku věří s kurzem 5,49:1 jen 6 % tipérů a na remízu si v kurzu 3,66:1 vsadilo 4 % sázkařů. Ti také často tipují, že padnou alespoň dva góly v kurzu 1,3:1,“ uvádí Světlíková.  

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud