5. září 2012 • 17:01

Sivokovi chybí kamarád: Spím sám. Barošovi zůstanu věrný

Autor: neu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho dlouholetý parťák Milan Baroš za sebou zabouchl reprezentační dveře, obránce Tomáš Sivok si jiného nenašel. Při srazech národního týmu obývá jednolůžkový pokoj. „Spím teď sám. Řekl jsem Barymu, že mu zůstanu věrnej,“ vtipkoval na středečním setkání s novináři v dejvickém hotelu Praha.



V klubech byl a je na pokoji sám, ne však při reprezentačních akcích. Poté, co skončil v nároďáku Radoslav Kováč, „nastěhoval“ se Sivok k Barošovi.

„Bary je podobný typ jako já. Moje manželka by řekla bordelář. S ním jsem si úplně rozuměl,“ smál se Sivok. Když prý zavítal na pokoj tehdejších opor Zdeňka Grygery a Marka Jankulovského, nestačil se divit.

„Všechno bylo v komínkách, boty srovnané… Když pak přišel někdo k nám s Barym, musel se pořádně divit,“ culil se Sivok, který si nového parťáka raději nehledá.

„Kdybych začal bydlet s někým novým a on nebyl bordelář, asi bychom spolu byli jeden sraz. S Barym jsme si z toho nedělali těžkou hlavu, na konci srazu jsme nahrnuli všechno do tašek a odevzdali. A příští sraz jsme zjistili, že nemáme dvě trička,“ přiznal s úsměvem Sivok.

S Barošem je v kontaktu i nadále. A nejen s ním. Prostřednictvím komunikačního serveru WHAT´S UP.

„Máme svoji skupinu, je nás tam asi sedmnáct. Bary, Rosa, a další. Sraz nekončí tím, že se rozejdeme, jsme v kontaktu stále. Když zrovna nechcete nic psát, otevře si to a jen se bavíte tím, co píšou ostatní.“

Plzeňská opora a reprezentační pravý bek František Rajtoral
Plzeňská opora a reprezentační pravý bek František Rajtoral

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud