12. září 2012 • 14:08

Drsný zápas české skupiny. Tři červené za čtyři minuty

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Kvalifikační duely o postup na mistrovství světa do Brazílie bývají hodně vypjaté. Jiskřilo se i v české skupině. Souboj Bulharska s Arménií (1:0) nedohráli tři hráči, vyloučeni byli během čtyř minut ve druhém poločase.



Bulharům se na startu bojů o postup na šampionát daří. Po remíze v prvním utkání s Itálií (2:2) zvládli i souboj s nebezpečnou Arménií.

Utkání rozhodla branka Manojeva z konce prvního poločasu, na kterou už Arménci nedokázali zareagovat.

Zápas poznamenaly tři červené karty. Arménci prohrávali, s čímž se nedokázali smířit. Nervozita s přibývajícím časem stále narůstala. Vše vyvrcholilo v rozmezí čtyř minut, během nichž šli pod sprchy hned tři hráči!

Hromadnou strkanici odstartoval souboj před bulharskou brankou. Při potyčce byl vyloučen Arménec Pizelli, s ním šel do šaten po druhé žluté kartě i domácí Djakov. O tři minuty později se poroučel ze hřiště druhý Arménec Ghazarjan.

Oslabení Arménci už neměli síly na obrat v utkání, Bulharsko si jednobrankové vedení v pohodě uhlídalo.

V dalším kvalifikačním okénku čeká Bulharsko doma Dánsko (12. října), o čtyři dny později jednou na utkání do Prahy s Českem (16.10.).

Jedna z červených karet, kterou rozhodčí udělil během kvalifikačního utkání o postup na MS mezi Bulharskem a Arménií Jedna z červených karet, kterou rozhodčí udělil během kvalifikačního utkání o postup na MS mezi Bulharskem a ArméniíFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud