7. září 2013 • 09:20

ZNÁMKOVÁNÍ po Arménii: Jediný Rosický zazářil, Kadlec propadl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo si z českého reprezentačního výběru vedl nejlépe v kvalifikačním utkání proti Arménii, která nečekaně vyhrála v Edenu 2:1? Deník Sport vysokou známkou (8) ohodnotil výkon Tomáše Rosického, ale to bylo všechno. Nejhůře si vedli obránci Michal Kadlec a Theo Gebre Selassie. Oba dostali jen 3.



MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 9. • 18:00
Česká republika
Česká republika
1:2
ONLINE
6. září
18:00
Arménie
Arménie
Góly

Domácí: 70. Rosický

Hosté: 31. Mkrtčjan, 90+3. Kazarjan

Sestavy

Domácí: Čech ─ Gebre Selassie, Sivok, M. Kadlec, Limberský (65. Suchý) ─ Rosický, Plašil, Hušbauer, Jiráček (62. Vaněk) ─ Kozák, Rabušic (56. V. Kadlec).

Hosté: Berezovskij (69. Kasparov) ─ Harojan, Arzumanjan, Mchojan, Hovhannisjan (76. Pizzelli) ─ Özbiliz (28. Hajrapetjan), Mkrtčjan, Edigarjan, Ghazarjan ─ Mchitarjan ─ Movsisjan.

Karty

Domácí: Limberský, Hušbauer, Rosický

Hosté: Özbiliz, Arzumanjan, Movsisjan, Edigarjan

Rozhodčí

Gautier ─ Annonier, Cano

Stadion

Synot Tip Arena, Praha



Čech ČechFoto spo
Petr Čech
Pořádně si ještě nesáhl míč a první arménská střela mu pleskla do sítě. Natahoval se po ní marně. V 75. minutě skvěle vychytal Movsisjana. V nastavení už to proti Kazarjanovi nešlo… 
5
Theo Gebre Selassie Theo Gebre SelassieFoto spo
Theodor Gebre Selassie
Hrnout se do útoku, to ho náramně bavilo. Defenzivní úkoly plnil také odpovědně, ne ovšem už s takovou bravurou. Podílel se na druhém obdrženém gólu.
3
Tomáš Sivok Tomáš SivokFoto spo
Tomáš Sivok
Jako první mířil na arménskou branku, hlavou po centru z přímého kopu. Jak jinak. Při závěrečném tlaku se stále více vysouval až na hrot, pak ovšem někdy chyběl vzadu.
5
Michal Kadlec Michal KadlecFoto spo
Michal Kadlec
Po jeho chybě, kdy prohrál osobní souboj v nebezpečném prostoru, šli hosté do nečekaného vedení. Po Limberského odchodu se přesunul na levou stranu, kde byl prospěšnější.
3
David Limberský David LimberskýFoto spo
David Limberský
Prožil si žlutou kratochvíli, kdy byl po faulu na něj napomínán Özbiliz, o čtyři minuty později kartu viděl on. Měl velkou chuť se ukázat, ale nezvykle často neúčelně plandal. Možná kvůli žaludečním problémům, kvůli kterým střídal.
5
rosicky rosickyFoto spo
Tomáš Rosický
Když je zle, musí pomoci kapitán. Tak i učinil, přísnou střelou v 70. minutě vyrovnal a dal malou naději na obrat. Byl však zoufale osamocen, nikdo se k němu nepřipojil.
8
Foto 
Jaroslav Plašil
Nasazení, vytrvalost, bojovnost, zarputilost, skluzy. To jsou kategorie, v nichž by složil státní zkoušky. Centry a přihrávky mu však příliš nešly, nepodal uspokojivý výkon.
4
Josef Hušbauer Josef HušbauerFoto spo
Josef Hušbauer
Přímo z něj čišela touha naládovat svou nejúdernější zbraň – tvrdou střelu z dálky. Několikrát slibně zaměřoval, někdy ovšem až samoúčelně, cíl však netrefil. 
5
Foto 
Petr Jiráček
Hlad po gólu měl divoký. V první minutě neprostřelil arménskou hradbu, pak pálil nad, centr ve druhé půli padl na břevno. Bojoval bez umdlení, ale těžiště hry bývalo většinou jinde.
5
Michael Rabušic Michael RabušicFoto spo
Michael Rabušic
Premiéru v základní sestavě mohl vyšperkovat gólovou trefou, ale dvakrát z dobré pozice pálil těsně vedle. Naznačil naději, ale řešením útočné jalovosti zatím není.
4
Foto 
Libor Kozák
Bojoval se soupeřem, nepříznivým vývojem zápasu, ale také sám se sebou. Díky obrovité postavě a ochotě rvát se o každý míč byl hodně vidět, ale kýžený výsledek to nepřineslo.
4
Václav Kadlec Václav KadlecFoto spo
Václav Kadlec
Přišel jako spása, aby rozvrátil semknutou obranu Arménů. Nasekal do ní podle plánu několik děr, bohužel ani jedna nevedla k dobytí soupeřovy branky.
4
 

NEHODNOCENI
Ondřej Vaněk, Marek Suchý – neodehráli potřebný počet minut

 
Pozn: nejnižší známka – 1, nejvyšší – 10

Hořká porážka. Zklamaní fotbalisté vzali trapas z Arménií na svá bedra
Video se připravuje ...

Sbohem, sny o Brazílii. Zklamaní Jaroslav Plašil a Petr Čech po porážce s Arménií
Sbohem, sny o Brazílii. Zklamaní Jaroslav Plašil a Petr Čech po porážce s Arménií

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud