22. července 2020 • 11:00

Reprezentace zná plán prvního srazu: proti Skotsku bude hrát v Olomouci

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová reprezentace vstoupí do druhého ročníku Ligy národů 4. září proti Slovensku v Bratislavě a první domácí utkání ji čeká 7. září v Olomouci se Skotskem. O upřesnění dějišť dnes informovalo vedení národního týmu.



Zatím však není jasné, jestli na Andrův stadion budou moci fanoušci. Fotbalová asociace ČR v tiskové zprávě uvedla, že v tomto směru čeká na pokyny Evropské fotbalové unie.

Reprezentace se v Olomouci naposledy představila loni v červnu, kdy tam porazila 3:0 Černou Horu a přiblížila se postupu na mistrovství Evropy. „Věřím, že výsledkově uspějeme v Olomouci i tentokrát. Navíc se nám to hodí kvůli cestování z Bratislavy, které tak bude jednodušší,“ uvedl v tiskové zprávě reprezentační manažer Libor Sionko.

Národní tým má první letošní sraz 31. srpna v Praze. Do nového ročníku Ligy národů vstoupí 4. září na Slovensku, se kterým se utkal i ve skupině v premiérové sezoně a vyhrál oba vzájemné zápasy. Proti Skotsku se v Olomouci představí o tři dny později.

Posledním soupeřem výběru trenéra Jaroslava Šilhavého ve skupině je Izrael, kde se Češi představí 11. října. Ve Skotsku poté nastoupí 14. října a v listopadu skupinu zakončí dvojicí domácích zápasů s Izraelem a Slovenskem.

Reprezentaci čekají na podzim také dva přípravné zápasy: 7. října na Kypru a 11. listopadu v Lipsku proti Německu.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Skupina 2
Články odjinud


Články odjinud