6. února 2011 • 20:40

Jednadvacítce bude chybět Pekhart i Kadlec

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Sparty Václav Kadlec s Tomášem Pekhartem budou chybět ve středečním přípravném utkání reprezentace do 21 let v Nizozemsku. Oba útočníci se z dnešního srazu týmu v Praze omluvili kvůli nemoci.



Ze stejného důvodu bude trenéru Jakubu Dovalilovi, jehož výběr se začíná chystat na červnové mistrovství Evropy v Dánsku, chybět i další forvard z Jablonce Jan Vošahlík.

Kadlec s Pekhartem nyní pobývají se Spartou na soustředění ve Španělsku a klub už vedení reprezentační jednadvacítky prostřednictvím lékařské zprávy informoval, že oba ofenzivní hráči kvůli zdravotním problémům nemohou do Nizozemska odcestovat. Vošahlík zase onemocněl na tréninkovém kempu Jablonce v Turecku.

Kouč Dovalil má před utkáním v Nizozemsku k dispozici jen 14 hráčů do pole a dva brankáře. Starosti může mít hlavně se složením útoku, protože ve výběru zůstal osamocený forvard Libor Kozák z římského Lazia.

"Zatím není rozhodnuto o tom, jestli tým doplní někdo další. Trenér Dovalil se rozhodne po pondělním tréninku v Praze," řekl ČTK tiskový mluvčí ČMFS Jaroslav Kolář.

Dovalil má situaci komplikovanou i v tom, že většina českých ligových celků nyní pobývá na soustředěních v zahraničí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud