7. září 2008 • 20:45

Debakl devatenáctky v Německu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladí fotbaloví reprezentanti do devatenácti let prohráli v odvetném přípravném utkání ve Varnsdorfu se stejně starými Němci 0:5. Nenavázali tak na výkon a výsledek ze čtvrtečního duelu v Českém Dubu.



Český celek měl dnes solidní nástup do obou poločasů, avšak před soupeřovou brankou byl neškodný. V prvním dějství ho zlomila úvodní branka utkání ve 26. minutě, ve druhém pak gól na 0:3, který padl až v 81. minutě.

"Stejně jako před soupeřovou brankou i ve vlastní šestnáctce jsme si nepočínali dobře, byť to v úvodech obou poločasů nebylo z naší strany herně špatné," citoval trenéra Aleše Křečka svazový web.

Jeho svěřence čeká v říjnu další přípravné soustředění a v listopadu pak první část evropské kvalifikace. V ní se Česká republika utká s Dánskem, Gruzií a Kyprem.

Dva nejlepší týmy postoupí do květnové další fáze. V ní už se bude hrát o přímý postup na závěrečný turnaj.

ČR - Německo 0:5 (0:2)
Sestava ČR: Valeš - Nitrianský, Pelán, Čmovš, Mišun (46. Divíšek) - Železník (46. Nový), Sus (65. Kučera), Machek (46. Hušbauer), Hofmann (46. Chramosta), Navrátil (75. Mudra) - Šural.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud