9. září 2009 • 20:38

Hašek: Otcovství Barošovi prospívá!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
ZIMÁK: Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slušná výše výhry, žádný zraněný hráč, skvělá forma Milana Baroše a návrat Tomáše Rosického. To byly podle trenéra českého mužstva Ivana Haška největší klady dnešního kvalifikačního utkání proti San Marinu.



Český kouč si výhry velmi považoval, ale hráče prý při agresivitě soupeře až příliš bolela, přestože do klubů se rozjedou jen s drobnými oděrkami.

Foto 


Na trenéry se po utkání čekalo dlouho a kouč soupeře nakonec na tiskovou konferenci ani nedorazil. Giampaolo Mazza těžce zvládal už průběh utkání, živě gestikuloval na rozhodčí a s novináři se o své pocity nepodělil.

Baroš rozstřílel San Marino! Česko vyhrálo 7:0 »

Jeho kolega Hašek si prý pořádně zakoučoval. Dorazil s unaveným, ale spokojeným výrazem.

"Jsem rád za ten výsledek, který je pro nás zajímavý, a jsem rád, že nikdo není zraněn. Nebylo to vůbec jednoduché i proto, že soupeřova agresivita byla obrovská. Vítězství nás dnes hodně bolelo," prohlásil český trenér.

Čtyřgólový Baroš: San Marino? Zdržovali, škrábali a nechtěli hrát... »

Rosického, který hrál první soutěžní zápas po téměř dvou letech, prý ve druhém poločase vystřídal i proto, že taková byla dohoda s trenérem Arsenalu Arsénem Wengerem.

Milan Baroš se rozčiluje na zdržujícího gólmana San Marina Simonciniho
Milan Baroš se rozčiluje na zdržujícího gólmana San Marina Simonciniho

"Byli jsme domluveni, že bude hrát nejdéle hodinu. Jsem rád, že sval drží, a za měsíc už bude více rozehrán. Jeho lehkost mu zůstala, na klíčové zápasy nám bude hodně platný," řekl na adresu zřejmě nejsledovanějšího hráče na trávníku.

Česká situace se komplikuje, Slováci i Slovinci slaví výhry »

Slova pochvaly měl ale pro Baroše. "Musím ho vyzdvihnout, otcovství mu vysloveně prospívá a jak v Bratislavě tak zde se prezentoval skvělým výkonem. Ukazuje se, jak moc mu poslední rodinné události svědčí," uvedl kouč, který prý bude sledovat večerní zbývající dva zápasy ve skupině.

"Ale jen spíše kvůli informaci. Nemáme všechny věci ve své moci," řekl Hašek v souvislosti se situací českého týmu v tabulce.

 

Skupina 3
Z V R P SKORE B
1. Slovensko 8 6 1 1 21 8 19
2. Slovinsko 8 4 2 2 13 4 14
3. Severní Irsko 9 4 2 3 13 9 14
4. Česká republika 8 3 3 2 15 6 12
5. Polsko 8 3 2 3 19 11 11
6. San Marino 9 0 0 9 1 44 0

Fotbal na Facebooku

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud