26. května 2010 • 11:07

Reklama snů: Jak dal Ronaldo Homerovi jesle

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Homeru Simpsonovi někdo zazvoní u dveří. Jde otevřít. A… venku stojí fotbalový idol Cristiano Ronaldo, který dá Homerovi vzápětí jesle. Tak vypadá nová reklama, kterou firma Nike spustila před světovým šampionátem. Zahrál si v ní i Wayne Rooney, Didier Drogba, nebo Roger Federer.



Co má společného Homer Simpson a Cristiano Ronaldo? Potkali se spolu v reklamě, jež se záhy po svém uvedení při víkendovém finále Ligy mistrů stala celosvětovým hitem. Natočil ji režisér Alejandro Inarritu, jenž má za sebou třeba slavné filmy Amores Perros nebo Babel.

Je to vážně povedené dílko! Scéna s Homerem je jedinou animovanou částí, jinak reklama po hráčích požadovala hotové herecké výkony. Nejvíc si užil Wayne Rooney. Reklama ukazuje jeho bídnou přihrávku na spoluhráče Walcotta v klíčové chvíli utkání s Francií.

Rooney si po své minele představuje, co teď bude následovat. Ve svých vizích padne až na dno: v rozšmajdaných keckách dělá s lajnovačkou trávníkáře na malém stadionku, coby zkrachovalec s dlouhým špinavým plnovousem bydlí v přívěsu na smetišti.

Cristiano Ronaldo si zahrál ve Simpsonech
Video se připravuje ...

Rychle se tedy po své zkažené přihrávce vzpamatuje a své selhání ještě napraví. Všechno tedy v reklamě končí tím, že ho královna pasuje na rytíře a on se s ní vděčně obejme. Potom ještě hraje ping pong s Rogerem Federerem, přičemž světovou jedničku v naprostém klidu prohání od jednoho rohu stolu ke druhému.

V reklamě mají podstatnou roli Franck Ribéry, Ronaldinho, nebo Cesc Fabregas a dokonce i basketbalový mág Kobe Bryant. Díky známosti s režisérem se podařilo na pár vteřin zlákat i slavného mexického herce Gabriela Garcíu Bernala.

Jen tak mimochodem – Homer Simpson se s Cristianem Ronaldem nepotkal poprvé. Portugalský fotbalista se ukázal před dvěma roky v epizodě Simpsonů, v níž se dostává do formy tréninkem s hráči Manchesteru United.

Fotbalisté jsou v seriálu vůbec poměrně častými hosty, v příbězích ze Springfieldu se už objevil třeba David Beckham, nebo Brazilec Ronaldo, který Lisu Simpsonovou označil za jednu z největších fotbalových simulantek na světě.

Celá reklama s Ronaldem, Homerem, vousatým Rooneym a spol.:

Celá reklama s Ronaldem, Homerem, vousatým Rooneym a spol.:

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud