11. června 2010 • 04:00

Francouzi si střílí z Němce: Vypadáš jak mamut

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý záložník Bastian Schweinsteiger to před mistrovství světa pěkně schytal od francouzského magazínu France Football. A to vše kvůli své vizáži při jízdě na kole. Podle Francouzů vypadal jako americký policista či v horším případě jako mamut.



"Jane Ulrichu, máš nástupce. Budoucí vítěz Tour De France je znovu Němec a jmenuje Bastian Schweinsteiger!", zní posměšně na stránkách renomovaného fotbalového magazínu.





Proč posměšně? Záložník Bayernu Mnichov pro svou vyjížďku zvolil (podle Francouzů) naprosto nevhodný oblek, navíc si vyrazil na poněkud menším kole. 

Oblíbený "Schweini" vyjel s helmou na hlavě. Bezpečnost především, zejména před mistrovstvím světa. Za opatrnost by ho jistě pochválil i trenér Joachim Löw.

Jenže Bastian si neuvědomil, že k cyklistickému úboru nepatří módní výstřelky. Posuďte sami na fotografii -  kombinace vystylovanýćh slunečních brýlí s ochrannou helmou vypadá opravdu příšerně.

Německý fotbalista Bastian Schweinsteiger se na mistrovství světa připravoval i na kole. Francouzský magazín si z něj kvůli tomu dělal srandu Německý fotbalista Bastian Schweinsteiger se na mistrovství světa připravoval i na kole. Francouzský magazín si z něj kvůli tomu dělal sranduFoto Reuters


Brýle navozují přísný pohled americké policie: "Ale ty nemáš podobu srdečného muže, příteli Schweini. Tedy, kam se hrneš?", ptá se záložníka Bayernu Mnichov francouzský magazín.

Pouští se i do dalších doplňků, které Schweinsteiger při své vyjížďce na kole zvolil. Pětadvacetiletého fotbalistu rozebrali ve Francii do nejmenších detailů.

"Koketnost v německém podání, asi opravdu záměr, ale nedokonalý. Neboť brazilský náramek je normálně barevný. A především, to frčelo před dvaceti lety....," hodnotí France Football ozdobu na Schweiniho pravé ruce.

Zaměřili se i na Bastianovu obuv. "Německý styl zachytává pokrok. Malé tenisky jsou nahrazeny botovými sandály!"

Celkový verdikt zní opravdu krutě: "Bastien není nic než šlapací mamut: obrovská kolenonoha. Cyklista z něj nikdy nebude!" mají ve Francii jasno.

Bude se na konci šampionátu v Africe smát opět francouzský tisk, nebo německý fotbalista?

Německý fotbalista Bastian Schweinsteiger se raduje z gólu
Německý fotbalista Bastian Schweinsteiger se raduje z gólu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud