16. prosince 2022 • 11:17

Experti čekají nejvyrovnanější finále MS, Češi věří Argentině i střelci Messimu

Autor: ktp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní finále uzavře příběh světového šampionátu v Kataru. Francouzští obhájci se utkají s fotbalisty Argentiny a právě Jihoameričané jsou podle expertů mírnými favority. „Jednoznačně funguje faktor jménem Lionel Messi. Lidé mu jednak sportovně věří, zároveň by mu přáli pomyslnou mistrovskou tečku za jeho fantastickou kariérou,“ říká hlavní bookmaker společnosti Betano Jakub Vilikus. „V současné chvíli jsou sázky přijímány zhruba v poměru 55:45 ve prospěch Argentiny,“ upřesňuje Vilikus s tím, že podobné preference registrují jeho kolegové v Česku i v dalších 10 zemích, ve kterých je Betano aktivní.



Vyrovnanost obou soupeřů je nejvyšší v zaznamenané sázkařské historii. „V každém předchozím finále byl některý ze soupeřů lehce sportovně favorizován, v případě nedělního duelu se však predikce expertů i bookmakerů shodují na absolutně vyrovnaných šancích,“ doplňuje Vilikus a jako důkaz představuje kurzy 3:00 – 3:00 – 3:00. „Jedná se o unikátní kurzy, ve kterých jsme obětovali vlastní marži. Jednoduše chceme fanouškům ještě zpříjemnit samotné finále, do kterého se dle mého názoru spravedlivě dostaly dva sportovně nejkvalitnější týmy šampionátu.

Vedle sázek na samotný výsledek finále dominují tipy na střelce branek. „V tomto ohledu je argentinská převaha výraznější. Lionela Messiho coby střelce branky má na svém ticketu zhruba dvojnásobek sázejících než v pořadí druhého Kyliana Mbappého. Osobně bych se nebál sázky na Oliviera Girouda, ale dvě hvězdy z klubu Paris Saint-Germain samozřejmě poutají největší pozornost,“ uzavírá expert.

Výkop finále je stanoven na 16 hodin v neděli 18. prosince.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud