6. září 2011 • 19:20

Kontakt tam byl! Rezek padl správně a Kadlec načal debakl

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ČESKÉ GÓLY - Čím ve Skotsku skončili, tím na Letné začali. Rezek ve vápně padá, sudí píská a Kadlec znovu proměňuje penaltu. Český obránce navíc přidal hlavou ještě jeden gól a nastartoval tak skvělý výkon Bílkovy družiny, který vede ve druhém poločase nad Ukrajinou už 4:0



Národní tým si nejspíš české fanoušky chce hodně rychle získat na svou stranu zpátky. Hráči to dokázali úvodními minutami přípravného utkání na Letné, do kterého vtrhli jako uragán.

Už ve čtvrté minutě si na pravé straně narazil Rezek balon s Kolářem, neohroženě vlétl do vápna a ... stejně jako ve Skotsku padl!

Rozhodčí neváhal a foukl do píšťalky. Podle všeho tentokrát správně, Ševčuk Rezka evidentně fauloval.

Míč si na bílý puntík opět postavil Michal Kadlec, zamířil tentokrát k pravé tyči a bezpečně proměnil. Gólman Dykan si na míč sice sáhl, ale neměl šanci.

VIDEO: Podívejte se na Kadlecův gól

O dalších osm minut později se český tým radoval podruhé. Na roh Pudila si naskočil Kadlec a balon nasměroval přesně do sítě.

Český tým zvládl nástup do utkání i bez trojice Hubník, Rosický Baroš, kteří kvůli zraněním a předčasnému odcestování do Turecka v sestavě chybí.

Stejně aktivně vlétli čeští fotbalisté i do druhé půle. A znovu u toho byl Rezek, který tenktokrát sám dokázal prostřelit brankáře Dykana.

V 51. minutě to bylo zásluhou Danielů Pudila a Koláře už 4:0. První jmenovaný zatáhl po levé straně míč až do šestnáctky, přihrál Kolářovi a ten už si se situací poradil.

Jan Rezek leží na trávníku po faulu Ukrajince Ševčuka
Jan Rezek leží na trávníku po faulu Ukrajince Ševčuka

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud