15. listopadu 2012 • 09:55

Ramos je proti Neymarovi břídil! Brazilcova hrůzostrašná penalta

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Vzpomínáte na srandičky kolem pokutového kopu španělského obránce Sergia Ramose? Ten v semifinále posledního ročníku Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov zakopl míč vysoko nad bránu. Ramos přibližně po půl roce našel svého přemožitele. Jestli Španělův míč našli někde na měsíci, tak ten Neymarův ještě teď letí vesmírem...



Na přípravný zápas Brazílie s Kolumbií nebude nejspíš v dobrém vzpomínat hvězdný útočník kanárků Neymar.

Do konce zápasu zbývalo přibližně deset minut. Jeden z domácích hráčů byl za nerozhodného stavu 1:1 faulován v pokutovém území a Brazílie dostala výhodu pokutového kopu.

Na penaltu si věřila mladá hvězda Neymar, která mohla rozhodnout o osudu utkání. Brazilec si postavil míč a sebevědomě se rozeběhl k balonu.

Co následovalo? Jeho střela se nedá označit střelou. Tohle byl regulérní odkop od brány. Míč přeletěl branku minimálně o deset metrů a možná skončil někdě na silnici za stadionem...

VIDEO: Neymarova hrůzostrašná penalta

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud