30. května 2013 • 13:19

Nejrychlejší gól v reprezentaci? Podolski se trefil už v 6. vteřině

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tomuhle se říká začátek. Lukas Podolski odstartoval přátelské utkání Německa s Ekvádorem (4:2) famózním způsobem. Prakticky hned po rozehrávce, už v šesté vteřině hry, otevřel skóre utkání. Střelec Arsenalu tak nasměroval tým k pohodlnému vítězství.



Přátelské mezistátní utkání na americké Floridě mezi Německem a Ekvádorem začalo zostra. Celek z Latinské Ameriky rozehrál, německá ofenziva se okamžitě vydala napadat. Presink se vyplatil.

Podolski záhy obral o míč stopera Gabriela Achiliera a pohodlně skóroval. Na časomíře svítila teprve šestá vteřina. šlo o jeden z nejrychlejších zásahů v historii mezistátních ustřetnutí.

Německo nakonec vyhrálo 4:2. Podolski v utkání přidal ještě jeden gól, o zbylé zásahy se postaral Lars Bender.

Lukas Podolski slaví gól, který v dresu německé reprezentace v utkání s Ekvádorem vstřelil už v šesté vteřině Lukas Podolski slaví gól, který v dresu německé reprezentace v utkání s Ekvádorem vstřelil už v šesté vteřiněFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud