29. srpna 2014 • 10:32

Vrba ukázal na Lafatu! V dodatečné nominaci je i stoper Mazuch

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalové reprezentace Pavel Vrba pro přípravné utkání s USA a úvodní zápas evropské kvalifikace s Nizozemskem dodatečně nominoval útočníka pražské Sparty Davida Lafatu a obránce Ondřeje Mazucha z Dněpropetrovsku. Poslední z třiadvaceti hráčů bude povolán po nedělních zápasech.



Lafata ve čtvrtek pomohl Spartě k výhře 3:1 nad Zwolle a postupu do základní skupiny Evropské ligy. Dvaatřicetiletý hráč letos reprezentoval jen v březnové přípravě s Norskem, kdy také naposled nastoupil pětadvacetiletý Mazuch. Lafata doplnil v nominaci doposud jediného útočníka Matěje Vydru.

"Nominaci musíme uzavřít ještě jedním hráčem. Počkáme do neděle, jak se vyvinou utkání a jaký bude zdravotní stav hráčů. Platí, že půjde o středního záložníka," uvedl Vrba v tiskové zprávě.

Reprezentanti se sejdou v pondělí dopoledne v Praze, ve středu se utkají na Letné se Spojenými státy a následující úterý zahájí kvalifikaci o postup na Euro 2016 v dalším domácím utkání proti favorizovanému Nizozemsku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud