6. září 2014 • 04:50

Luhový: U Čecha funguje jen kalkulačka, Vrba to měl poznat

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový glosátor Milan Luhový se tentokrát zaměřil na výkony české fotbalové reprezentace. Ty podle jeho názoru zdaleka nejsou ideální ani po nástupu úspěšného kouče Pavla Vrby. "Cílem mělo být MS 2018 v Rusku a budování mužstva s výhledem do budoucnosti," píše na svých stránkách mluhovy.com, kde zkritizoval i brankáře Petra Čecha.



Luhový zmiňuje špatné výsledky, které zatím Pavla Vrbu u národního týmu provází. "Národní tým od té doby sehrál čtyři zápasy proti průměrným týmům. Výsledkem jsou dvě remízy a dvě prohry. Zajímalo by mě, jestli sponzoři a diváci pořád věří, že to je dobré," zamýšlí se.

Kouč, který zvládl úspěšné angažmá v Plzni, má s reprezentací za úkol projít na příští velký šampionát. "Kvalifikovat se na ME 2016 do Francie je krátkodobá vize a cíl, který může ohrozit národní tým na dlouhé období. Dle mého názoru měl být cíl MS 2018 v Rusku a budování mužstva s výhledem do budoucnosti," tvrdí Luhový.

"Mnoho současných hráčů národního týmu nehraje ve svých klubech, nebo jsou neperspektivní, ale Vrba je povolává a doufá, že s těmito hráči, které většinou trénoval v Plzni, postoupí na ME do Francie a stane se slavným a úspěšným," dodává na stránkách mluhovy.com.

Bývalý fotbalový reprezentant se pustil i do kritiky Petra Čecha, nejlepšího dlouhodobě nejlepšího českého fotbalisty. "U Petra Čecha v současnosti funguje pouze kalkulačka. Čím déle bude ve fotbale, tím se mu prodlužuje doba jeho příjmů," říká.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud