7. září 2014 • 22:55

Zápas SNŮ! Slávista Balaj krásným gólem skolil Portugalsko

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První gól za svůj národní tým si načasoval dokonale. Útočník pražské Slavie Bekim Balaj parádním volejem rozhodl o šokující výhře své Albánie na hřišti favorizovaného Portugalska 1:0. Balajova země tak vstoupila výborně do kvalifikace o EURO 2016 a sní o postupu.



Portugalsku sice v zápase s Albánií chyběl kapitán a hlavní hvězda Cristiano Ronaldo, přesto o jeho výhře nikdo nepochyboval. Hráči jako Nani, Pepe či Moutinho si měli s outsiderem poradit.

Jenže houževnatí Albánci byli proti. Od začátku tahali sice za kratší konec, s favoritem se ale prali srdnatě. A v 52. minutě to přišlo.

Bekim Balaj si výborně odskočil od bránícího stopera Realu Madrid Pepeho, počkal si na přesný centr a nechytatelným volejem napálil míč k tyči. Brankář Patricio zůstal bez šance.

VIDEO | Krásný zásah Bekima Balaje proti Portugalsku

Vůbec nevadilo, že zásah slávistického útočníka byl první a také poslední střelou Albánie v celém zápase. Hosté mohli slavit překvapivé vedení. A to už do konce nepustili.

Zatímco v Portugalsku nechápali, co se to stalo, Balaj a spol. se mohli radovat. A především pro samotného útočníka, který do Slavie zamířil teprve v létě, jde o obrovské povzbuzení.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud