1. dubna 2015 • 13:27

Takhle tvrdě šel Škrtel na Čechy: Kolíky si otřel o Kolářovu tvář

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Umí tvrdou hru přijmout, ale také rozdat řadu úderů. Slovenský obránce Martin Škrtel to znovu potvrdil i při úterním vítězství 1:0 v přátelském utkání nad Českem. V Žilině odehrál zadák Liverpoolu pouze první poločas, ale ukázal, že svých osvědčených zbraní se nevzdává, ani když místo boje o EURO 2016 jde „jen“ o prestiž. České hráče setkání se Šktelem bolela.



Hned ve druhé minutě zkusil skluz na Necida, ve 23. minutě vyfasoval žlutou kartu po faulu na Kadlece, do poločasu ještě stihnul zasáhnout kopačkou Koláře do obličeje. „Je to přípravný zápas, ale bereme to vždy s prestiží. Každý ukázal, že je čest hrát za reprezentaci a tak by to mělo být pokaždé,“ odmítl Škrtel připustit, že by se na trávníku šetřil.

Třicetiletá slovenská hvězda platí za tvrďáka. Před třemi týdny při utkání Anglického poháru s Blackburnem po jednom ze vzdušných soubojů padl Škrtel na trávník a dokonce se na chvíli ocitl v bezvědomí. Když ho lékaři odnášeli na nosítkách, řval, že místo střídání chce pokračovat, i když byl otřesený.

Škrtel po výhře nad Čechy: To je vždy prestižní souboj
Video se připravuje ...

Za tvrdou hrou vůči Čechům prý podle něj není třeba vidět žádný vedlejší úmysl. „Vyplynulo to ze hry. Šel jsem do toho s plným nasazením jako vždy a dopadlo to tak, jak to dopadlo,“ řekl ke tvrdým střetům.

Po utkání si nestěžoval ani český kapitán Marek Suchý. "Martina všichni známe. Byli jsme na to připraveni, vůbec nás to nepřekvapilo," řekl novinářům.

Škrtelův důrazný styl fanoušci oceňují. V anketě iSport.cz o nejlepší československý tým získal víc hlasů než všichni čeští reprezentanti. Jen těsně lepší byl jeho reprezentační spoluhráč Marek Hamšík (VYBRALI JSTE FEDERÁLNÍ TÝM SNŮ. VÍCE ZDE>>>).

Radost po konci zápasu. Slováci oslavují vítězství 1:0 nad českými fotbalisty.
Radost po konci zápasu. Slováci oslavují vítězství 1:0 nad českými fotbalisty.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud