14. listopadu 2015 • 16:00

Prohra v Česku? Hvězdný Srb Matič zuřil a hrozil spoluhráčům!

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Chelsea Nemanja Matič po porážce srbských fotbalistů s českou reprezentací 1:4 v Ostravě podrobil své spoluhráče tvrdé kritice a prohlásil, že pokud se v národním mužstvu něco nezmění, přestane reprezentovat.



"Vždycky se snažím jít příkladem, ale někdo to nechce vidět. Přístup některých hráčů je nepřijatelný, nejen na hřišti, ale i mimo něj. Bylo to očividné, hned jak jsme se v pondělí sešli," řekl Matič srbským novinářům. "Řekl jsem trenérovi, že jestli nedojde ke změnám, tak v nároďáku skončím," dodal.

Srbsko má sice řadu hráčů v předních evropských klubech, ale na evropský šampionát ve Francii v příštím roce nepostoupilo, stejně jako na předchozí dva velké turnaje - mistrovství Evropy 2012 a mistrovství světa 2014. "Opravdu bych rád věděl, jestli někteří z mých spoluhráčů mají tak bídnou pracovní morálku i ve svých klubech, jak to předvádějí většinu času v reprezentaci," uvedl Matič.

Podobně se vyjádřil manažer reprezentace Savo Miloševič a naznačil, že kvůli bídným vystoupením srbského týmu možná spolu s trenérem Radovanem Čurčičem skončí.

"Když v jeho prohlášeních po zápasech s českým týmem čtete mezi řádky, vypadá to, že má blízko rezignaci a já jsem s ním na jedné lodi. Žádal jsem v uplynulých osmi měsících o trpělivost a podporu pro hráče, ale takový nedostatek odpovědnosti se prostě nedá obhájit," řekl bývalý kanonýr.

Souboj srbského Skuletiće s českým Kamilem Vackem
Souboj srbského Skuletiće s českým Kamilem Vackem

Sivok nastartoval Česko gólem: Pudil to krásně kopnul a já měl štěstí
Video se připravuje ...

Nováček Zahustel: Doufal jsem v nějakou minutku, gól je splněný sen
Video se připravuje ...

Vaclík si návrat domů užil. Ale trenéra kvůli tomu nepřemlouval
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud