29. srpna 2016 • 12:32

Jarolím našel náhradu za Radu a Dočkala, z Plzně povolal Hořavu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová reprezentace zahájila éru pod novým trenérem Karlem Jarolímem. Národní tým se dnes sešel před středečním přípravným zápasem s Arménií a následným nedělním vstupem do kvalifikace mistrovství světa proti Severnímu Irsku. Na srazu podle očekávání chyběli zranění záložníci Bořek Dočkal s Jakubem Radou, místo nich byl dodatečně povolán středopolař Tomáš Hořava.



Sparťan Dočkal má poraněné koleno, kvůli čemuž nehrál za letenský tým poslední dva zápasy. Také další středopolař Rada si poranil koleno v pátečním ligovém duelu s Hradcem Králové. Jarolím do středu pole dodatečně nominoval plzeňského Hořavu, který má na kontě pět reprezentačních startů. Naposledy hrál za národní celek před více než dvěma lety.

Až na Dočkala s Radou přijeli na sraz všichni nominovaní a nikdo další nemá zdravotní problémy. Za týmem se přijel podívat i stoper Tomáš Sivok , který ve výběru chybí kvůli zranění.

Jarolím nemá na přípravu týmu příliš mnoho času. Dnes odpoledne povede svůj první trénink národního mužstva, ve středu ho čeká v Mladé Boleslavi, odkud přišel k reprezentaci, první přípravný zápas s Arménií a hned v neděli v Praze úvodní utkání světové kvalifikace se Severním Irskem.

Jarolím převzal reprezentaci po Pavlu Vrbovi , který po neúspěšném vystoupení na červnovém evropském šampionátu ve Francii odešel do ruské Machačkaly.

Darida: Nováčci v reprezentaci? Čerstvá krev vždycky pomůže
Video se připravuje ...

Kadlec o přestupu do Sparty: Teď se dohadují kluby, až pak bude záležet na mně
Video se připravuje ...

Vydra: Doufám, že mě v Derby County po postupu neodkopnou jako ve Watfordu
Video se připravuje ...

Nováček Sýkora: Šanci chci uchopit za správný konec
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud