21. března 2019 • 09:40

Neznámá čísla neberu! Talent Ajaxu málem přišel o nominaci na Čechy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechybělo mnoho a útočník David Neres promeškal první nominaci do brazilské reprezentace k přípravným zápasům s Panamou a Českou republikou. Dvaadvacetiletý fotbalista Ajaxu totiž nevzal trenérovi národního týmu telefon, protože nebere neznámá čísla.



Neres původně v nominaci chyběl a povolán byl až jako náhradník za jiného nováčka Viníciuse Júniora z Realu Madrid. Když mu ale trenér Tite volal, nevzal mu telefon. "Číslo mi nic neříkalo, tak jsem to nezvedl, protože neznámá čísla neberu," řekl Neres listu De Telegraaf.

"Ale pak mi došlo, že jsem ho už viděl ve skupině na Whatsappu, tak jsem zavolal nazpátek. A byl to reprezentační trenér, který mi oznámil, že jsem v nominaci. Potom už mi také volala rodina a spousta známých, protože v Brazílii už to věděl úplně každý," dodal.

Spolu s Neresem byl jako náhrada za zraněného Filipeho Luíse z Atlética Madrid povolán také Alex Telles z Porta. Kvůli zranění se omluvil i zkušený obránce Daniel Alves z Paris St. Germain, kterého nahradil Fagner z Corinthians. V nominaci rovněž chybí největší brazilská hvězda útočník Neymar z Paris St. Germain.

Brazílie proti Panamě nastoupí 23. března v Portu a o tři dny později se v Praze utká s českou reprezentací.

Brazílie míří do Prahy!
Brazílie míří do Prahy!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud