24. srpna 2009 • 15:31

Severní Irové budou na závěr kvalifikace kompletní

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalové reprezentace Severního Irska Nigel Worthington bude mít na závěr kvalifikace o mistrovství světa nejsilnější možný kádr.



Na nejbližší zápasy v Polsku a doma Slovenskem nominoval všechny své hvězdy včetně kanonýra Davida Healyho. V dvaadvacetičlenném výběru je i záložník Fulhamu Chris Baird, který kvůli disciplinárnímu trestu nemůže hrát proti Polsku.

Worthington jde do závěru kvalifikace s jasným plánem vybojovat ze tří zápasů sedm bodů. "Mám to spočítané tak, že zisk sedmi bodů nás posune na mistrovství," uvedl trenér, který se svými svěřenci zakončí kvalifikaci 14. října v České republice.

Nominace Severních Irů na zápasy s Polskem (5. září) a Slovenskem (9. září):
Brankáři: Taylor (Birmingham), Mannus (Shamrock Rovers), Tuffey (Partick),
Obránci: Craigan (Motherwell), Hughes (Fulham), McAuley (Ipswich), McGivern (Manchester City), Baird (Fulham), Evans (Manchester United), McCartney (Sunderland), Coates (Crusaders),
Záložníci: McCann (Scunthorpe), Brunt (West Bromwich), McGinn (Celtic Glasgow), Clingan (Coventry), Johnson (Birmingham), Davis (Glasgow Rangers),
Útočníci: Healy (Sunderland), Little (Glasgow Rangers), Paterson (Burnley), Lafferty (Glasgow Rangers), Ward (Sheffield United).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud