2. října 2010 • 19:41

ČMFS založí s fanklubem reprezentace firmu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
VŠECHNA VIDEA ZDE

Českomoravský fotbalový svaz, fanklub české fotbalové reprezentace a marketingová společnost STES založí společnou firmu. Ve vedení bude jako jednatel první místopředseda svazu Dalibor Kučera. Tento krok má pomoci rozšířit základnu fanklubu a jeho činnost.



Firma by se zaměřit například na organizaci zájezdů na zápasy reprezentace, zajišťování ubytování či rezervaci letenek. "Musíme dosáhnout toho, aby byla tato nová společnost schopna samostatně marketingově pracovat a získávala další partnery, kteří přinesou finance potřebné k jejímu chodu," uvedl Kučera v tiskovém prohlášení s tím, že hlavní příjmy by měly společnosti plynout z prodejů reklamních předmětů.

Založení by mělo pomoci k tomu, aby byli měl český národní tým větší fanouškovskou podporu. "I v současné těžké situaci v reprezentaci je potřeba dokázat, že máme fanoušky reprezentace, kteří podobně jako například příznivci v Irsku jezdí na zápasy podporovat fotbalisty, i když se jim příliš nedaří. Fotbal je věcí veřejnou a fanoušek je jeho nezbytnou součástí," doplnil Kučera.

V současnosti má fanklub české reprezentace zhruba 2500 členů. Vedení svazu však věří, že do konce roku by jich mohlo být až čtyři tisíce.
svd

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud