31. ledna 2011 • 10:17

VIDEO: Džeko prvním gólem zabránil ostudě

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle si bosenský útočník Edin Džeko asi svůj první gól v dresu Manchesteru City nepředstavoval. Posila za bezmála 800 milionů korun v nedělním 4. kole FA Cupu na hřišti třetiligového Notts County deset minut před koncem jen vyrovnávala skóre na 1:1 a odvrátila tak hrozící ostudné vyřazení.



Manchester prohrával od 59. minuty, když právě Džeko neuhlídal hlavičkujícího Neala Bishopa. Citizens svého soupeře sice tlačili, ale vyrovnání či otočení skóre se dlouho nemohli dočkat.

Deset minut před koncem ale obránce Micah Richards naservíroval před branku přesný pas, který exteplický útočník bez milosti z voleje uklidil pod břevno. Kouč Manchesteru si tak mohl alespoň částečně oddechnout.

"Edinův gól byl důležitý pro nás i pro něho osobně," řekl po zápase. "Myslím, že potřebuje víc času, než pochopí anglický fotbal," prohlásil Ital na lavičce City.

"Nezasloužili jsme si prohrát a nezasloužili jsme si ani remizovat. Jejich první střela skončila gólem, ale to je fotbal," podotkl Mancini. "Vím, že tyhle zápasy nejsou jednoduché. Trávník byl špatný a nešlo hrát fotbal, pro ně to byl zápas roku," dodal italský trenér.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud