21. srpna 2015 • 17:26

Kouč Watfordu: Nabídku na Vydru jsme neodmítli. Ještě může odejít

Autor: dvo, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odchod Matěje Vydry z Watfordu není vyloučený. Pro Sky Sports to potvrdil trenér nováčka Premier League Quique Sanchez Flores. „Nabídku Nottinghamu jsme neodmítli. Jen jsme se ještě nerozhodli,“ řekl kouč Hornets. Vydra po třech letech, kdy byl ve Watfordu pouze vypůjčen, podepsal s klubem pětiletý kontrakt. Jenže na začátku nového ročníku nedostává takový prostor, jak by si představoval a přemýšlí o hostování v jiném klubu.



Ačkoliv britský list Watford Observer přišel s informací, že Watford českého útočníka nikam nepustí, trenér Flores to o pár dní později popřel.

„Zatím jsme se nijak nerozhodli. Musíme tři čtyři dny vyčkat. Ve fotbale záleží na spoustě věcí, které se mohou rychle změnit,“ řekl kouč o odmítnutí nabídky Nottinghamu.

Hostování by třiadvacetiletému útočníkovi vyhovovalo. V přípravě odehrál pouze dvě utkání a v systému na jednoho útočníka, který španělský trenér nyní praktikuje, se do sestavy nedostane.

„Situace je taková, že se snažíme řešit Matějovo herní vytížení, ať už ve Watfordu, nebo hostováním v jiném klubu,“ řekl pro Sport hráčův manažer Ondřej Chovanec.

2406007:gallery:true:true

Podle něj je o českého reprezentanta zájem mezi některými kluby ze spodní poloviny Premier League, nebo v předních klubech druhé nejvyšší soutěže. „Osobně by se mi líbila mužstva jako Sunderland, Bournemouth nebo Norwich. Každopádně hledáme týmy, v nichž hrají na dva útočníky,“ dodal Chovanec.

Ve hře navíc dál zůstává i již zmíněný Nottingham Forrest, který by Vydrovi zaručil pravidelné vytížení v Championship, kde má po třech odehraných kolech čtyři body.

Absurdní na celé situaci však je, že klub podepsal s českým útočníkem po úspěšné sezoně dlouhodobý kontrakt až do roku 2020. V minulém ročníku si Vydra ve 42 zápasech připsal 16 branek a pomohl Hornets k postupu mezi anglickou elitu.

2399839:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud