15. ledna 2017 • 10:45

SUPERgóly v Anglii! Carroll uchvátil nůžkami, rebel Barton přímákem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle byla lahůdka. Útočník West Hamu Andy Carroll ukázal, že góly neumí dávat zdaleka jen hlavou. Vysoký forvard si připsal v zápase s Crystal Palace trefu, na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat. A to se týká také velkolepého návratu záložníka Joeyho Bartona v dresu Burnley. Známý průšvihář rozhodl duel se Southamptonem.



West Ham potřeboval doma proti Crystal Palace zabrat. Jenže bez klíčového muže Dimitriho Payeta, který si chce vydupat přestup. Přesto domácí mohli slavit. A fanoušci byli v euforii nejen ze samotného vítězství 3:0.

Andymu Carrollovi se totiž povedlo něco, o čem si příznivci „kladivářů“ určitě povídali až do noci. Po centru Michaila Antonia, který v zápase přihrál na všechny góly, se vytáhlý útočník položil do míče a předvedl fantastické nůžky.

Tím okamžitě ožily vzpomínky na parádní góly z poslední doby. Takže „škorpioni“ Henricha Mchitarjan a Oliviera Girouda mají pořádnou konkurenci.

SESTŘIH Premier League: West Ham - Crystal Palace 3:0
Video se připravuje ...

To Joey Barton nedal gól, který by snad aspiroval na trefu roku, přesto se i na něj bude dlouho vzpomínat. Známý rebel se totiž vrátil do Burnley s dalšími průšvihy na pažbě, dokonce je stále vyšetřován kvůli sázení, což profesionální fotbalista nesmí.

Přesto se Burnley rozhodlo, že hráči, který mu pomohl k postupu do Premier League, ještě dá šanci. Barton odehrál celý zápas v FA Cupu a v sobotu si zase po delší době vyzkoušel Premier League.

Na hřiště sice přišel až v 73. minutě, ale to mu nezabánilo stát se hrdinou utkání. Hned o pět minut později se totiž postavil k přímému kopu a jeho chytrá střela skončila v síti. Barton, spoluhráči, trenéři i celý stadion vybuchli nadšením.

SESTŘIH Premier League: Burnley - Southampton 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud