3. července 2008 • 19:53

Aršavin má namířeno do Chelsea

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruský fotbalista Andrej Aršavin má podle britského listu Daily Mirror nakročeno do Chelsea. Zenit Petrohrad prý kývnul na nabídku 12 milionů liber (asi 360 milionů korun).



Aršavin tak v nejbližších dnech odletí jednat do Londýna o smlouvě.

O transfer se prý stará sám majitel Chelsea Roman Abramovič, jehož velkým snem bylo angažovat pro londýnský celek svého krajana. Podle listu prý právě ruský miliardář přesvědčil Aršavina o tom, aby dal Chelsea přednost před Barcelonou, o které ruský fotbalista prohlásil, že je jeho vysněným klubem.

Londýnský klub je navíc bez potíží schopen vyplnit hráčovy finanční požadavky a vylepšit mu stávající plat 60.000 liber týdně.

Sedmadvacetiletý Aršavin je díky výkonům v Zenitu Petrohrad a ruské reprezentaci na mistrovství Evropy v hledáčku předních evropských klubů. Zájem o něj kromě Chelsea a Barcelony údajně projevil i Real Madrid.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud