Pavel Novotný
13. listopadu 2008 • 12:35

Realu Madrid na lovu: Chytne se Tevez?

TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepodařilo se nám prozatím ulovit Cristiana Ronalda? Nevadí, získáme Teveze, řekli si nejspíše představitelé Realu Madrid a již střádají plány na získání další opory úřadujícího evropského šampiona.



Do sítí Bílého baletu si se mohl zachytit argentinský útočník Carlos Tevez, který by podle spekulací mohl nahradit zraněného ostrostřelce - nizozemského útočníka Ruuda Van Nistelrooye.

Zraněná opora tulipánů by totiž neměla kvůli vážným problémům s kolenem obléknout dres madridského velkoklubu minimálně několik měsíců, což podstatně stěžuje favoritovi Primera Division plány a jeho představitelé tak již horečně začínají shánět náhradu.

Nistelrooij bude chybět až devět měsíců! >>>

Van Nistelrooy zamířil léčit své zraněné koleno k americkému specialistovi Richardu Steadmanovi a fanoušci Madridu tak na dlouhou dobu můžou zapomenout na útočné kousky nizozemské opory.

Jedním z vážných problémů možného obchodu mezi oběma velkokluby je fakt, že přestupové období je až v lednu příštího roku. Bude Real ale tak dlouho čekat?

A další věc. Argentinský útočník by i při přestupu do Madridu nemohl za španělský klub nastupovat v Lize mistrů, protože již zasáhl do Champions League v barvách Manchesteru United.

Podle spekulací britského tisku by Tevez mohl do Realu odejít za částu pohybující se okolo hranice 25 milionů liber (asi 750 mil. korun). Argentinec přišel do Manchesteru za zhruba 10 milionů liber.

Pokračování zákulisního souboje mezi Realem a Manchesterem má tedy po anabázi s Cristianem Ronaldem své pokračování. První bitvu o Portugalce prozatím vyhrál Manchester. Kdo uspěje v souboji o Teveze?

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud