Pavel Novotný
23. prosince 2008 • 20:30

Čech: Všichni stojíme za Scolarim

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Stojíme za Scolarim, celý tým, takový vzkaz poslala všem fanouškům Chelsea česká brankářská jednička Petr Čech. Gólman národního týmu tak reagoval na spekulace tisku, že některé opory londýnského klubu si nepadly do noty s manažerem "blues" Luizem Felipem Scolarim.



Ralativně poklidnou hladinu týmu ze Stamford Bridge rozvířily spekulace o ne zrovna ideálních vztazích mezi brazilským koučem a některými hráči Chelsea.

Tyto informace navíc přiživily nepřesvědčivé výkony týmu při zápasech Premier League především na domácím stadionu, kde finalista letošního ročníku Ligy mistrů stačil poztrácet už 14 bodů. Navíc z posledních pěti zápasů jich tým Petra Čecha vybojoval pouhých šest z možných patnácti. To Scolarimu na popularitě v očích příznivců Chelsea také dvakrát nepřidá.

Zápas Everton - Chelsea

Útok na vedoucí Liverpool si svěřenci brazilského kouče navíc zkomplikovali posledními dvěma remízami (naposledy na Evertonu 0:0). A že vše ve slavném klubu možná neklape tak, jak by mělo, dokumentoval zákrok kapitána Chelsea Johna Terryho, který byl po zbytečném ataku na domácího Leona Osmana vyloučen. Chelsea byla ráda, že si ze stadionu Evertonu odvezla alespoň bod za bezbrankovou remízu.

Dále čtěte:
V Chelsea zuří válka >>>

Scollari na sudího: Máš snad strach? >>>
Oslabená Chelsea urvala bod na Evertonu >>>

Za tu můžou hráči Blues děkovat především českému gólmanovi, který několika výtečnými zákroky udržel útočníky domácích na distanc. "Chelsea je tým, který je hodně na očích a vždy je o čem mluvit. Ale v našem klubu je vše v naprostém pořádku. Na hřišti každý bojuje za klub. Není o čem mluvit," odráží veškeré spekulace Čech.

"Co se týká zápasu na Evertonu, je jasné, že když hrajeme většinu zápasu v deseti, tak můžeme být spokojeni, že se nám podařilo získat aspoň bod. Ukázali jsme, že umíme bojovat a hrát i za svého manažera,"podotkl český gólman.

"Je škoda, že jsme nedokázali zvítězit. Mohli jsme se dostat v tabulce do vedení, ale nakonec je zisk bodu dobrý. Ale opět se ukazuje, jak vyrovnaná liga je. Stačí se podívat na Aston Villu, která se už probila v tabulce na čtvrté místo. Bude pro ni těžké na této pozici vydržet, do konce zbývá spousta zápasů. V každém případě bude zajímavé je sledovat," říká Čech.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud