26. prosince 2008 • 13:29

Fabregas se na Xabiho Alonsa nezlobí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Arsenalu Cesc Fábregas se nezlobí na krajana Xabiho Alonsa z Liverpoolu, po jehož zákroku si španělský fotbalista poranil vazy v pravém koleni a čtyři měsíce si nezahraje.



"Byla to nehoda, z jeho strany tam nebyl žádný úmysl," řekl listu The Sun jednadvacetiletý Fábregas. "Je to můj dobrý kamarád a volal mi hned po zápase. V kontaktu jsme i teď - píšeme si zprávy a pravidelně mi telefonuje, protože má o mě starost. Zranění není příjemné, ale není to tragédie. V životě jsou mnohem horší věci," dodal.

Fábregas si také oddychl, že s kolenem nemusí na operaci. "Lékaři mi říkali, že zákrok není nutný, protože jsem mladý a meniskus není poškozený," uvedl člen zlatého španělského týmu z mistrovství Evropy.

"Musím se na to dívat pozitivně. Místo čtyř měsíců jsem mohl být mimo také devět. Až se vrátím, pořád bude o co hrát. Když postoupíme, můžu stihnout čtvrtfinále Ligy mistrů, a doufám, že pořád budeme ve hře i v Anglickém poháru a Premier League," prohlásil.

Xabi zranil Fábregase v závěru prvního poločasu nedělního ligového utkání, které skončilo remízou 1:1. Záložník Arsenalu musel být ze hřiště odnesen na nosítkách a vystřídán.

Španělský reprezentant se stal další oporou Arsenalu, kterou vyřadilo ze hry zranění. Anglický záložník Theo Walcott léčí vykloubené rameno, kapitán české reprezentace Tomáš Rosický by se měl po zranění podkolenní šlachy vrátit k fotbalu po více než roce v březnu. Minulý týden se po desetiměsíční pauze po těžké zlomenině kotníku začal v rezervě rozehrávat chorvatský útočník Eduardo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud