2. ledna 2009 • 16:55

Královský kontrakt pro Bridge

Autor: Tomáš Bělonožník, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Manchester City nabídl Waynu Bridgeovi čtyřletou smlouvu na 21 milionů liber (skoro 590 milionů korun), tvrdí anglický deník The Sun. Pokud se tato informace potvrdí, stal by se anglický reprezentant s platem přes pět milionů liber ročně rázem nejlépe placeným obráncem světa.



Chelsea by od Manchesteru City měla dostat za hráčův přestup více než 330 milionů korun. Luis Felipe Scolari tak konečně bude mít peníze na posílení týmu. Vedení klubu mu totiž už dříve oznámilo, že na přestupy nedostane ani haléř a bude moct utratit jen to, co sám prodeji hráčů vydělá.

Dvaatřicetinásobný reprezentant Bridge působil v Chelsea od roku 2003 po přestupu ze Southamptonu. Jeho situace na Stamford Bridge se zkomplikovala o tři roky později, kdy po jeho návratu z půlročního hostování ve Fulhamu přišel do týmu hvězdný Ashley Cole z Arsenalu.

Loni v červenci podepsal Bridge s klubem novou čtyřletou smlouvu, nicméně ani ta mu více herních příležitostí nezaručila. Pokud nenastoupil Cole, nový trenér Luiz Felipe Scolari dal na levé straně obrany příležitost Julianu Bellettimu. S přestupem do Manchesteru si tak obránce přilepší nejen finančně, ale i herně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud