3. dubna 2009 • 15:07

Berbatov bude chybět dva týdny

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Dimitar Berbatov bude fotbalistům Manchesteru United chybět ještě dva týdny. Určitě tak kvůli zranění kotníku zmešká nedělní ligové utkání s Aston Villou i úterní zápas čtvrtfinále Ligy mistrů proti FC Porto.



"Doufám, že se Dimitar znovu zapojí do tréninku na konci příštího týdne a možná tak stihne zápas se Sunderlandem," okomentoval situaci kolem absence bulharského střelce trenér Alex Ferguson.

Ve střetnutí s Aston Villou na Old Trafford bude Fergusonovi vedle Berbatova chybět i další útočník Wayne Rooney. Ten má trest za červenou kartu v duelu proti Fulhamu, tedy v témže utkání, v němž se Berbatov zranil.

"Snad se vrátí z reprezentačního srazu v pořádku Carlos Tevez, abychom měli alespoň jednoho útočníka. K němu potom vybereme druhého," doufal Ferguson.Berbatov už kvůli kotníku přišel o sraz bulharské reprezentace. Jeho krajané si bez něho v kvalifikaci MS připsali remízu 1:1 v Irsku a domácí vítězství 2:0 nad Kyprem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud