29. května 2009 • 11:10

Zamíří Scholes do Stoke City?

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalista Paul Scholes by mohl v příští sezoně působit v týmu Stoke City. Podle listu Daily Telegraph klub čtyřiatřicetiletému záložníkovi Manchesteru United nabídl smlouvu na příští sezonu a navíc i budoucí roli asistenta trenéra Tonyho Pulise.



Stoke obsadilo ve své první sezoně v nejvyšší anglické soutěži 12. místo a podle Pulise by právě Scholesovy zkušenosti měly klubu pomoci udržet se mezi elitou i v příštím ročníku.

Scholes nedávno prohlásil, že si chce ještě minimálně o rok prodloužit kariéru a také se přihlásil na trenérské kurzy. Záložník navíc připustil, že není příliš spokojený s malým herním vytížením v United.

Scholes má na kontě 66 zápasů za anglickou reprezentaci, ve kterých vstřelil 14 gólů a zahrál si na dvou světových šampionátech. Zatím nenastupoval v jiném klubu než v United a devětkrát s ním vyhrál anglickou ligu a dvakrát triumfoval i v Lize mistrů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud