2. června 2009 • 11:03

Kaká do Chelsea? Nikdy, říká

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až se Carlo Ancelotti chopí kormidla v Chelsea, přemluví Brazilce Kaká, aby šel s ním na Stamford Bridge. Tak zněly spekulace, které si neodpustil jediný deník. Jenže hvězda AC Milán nabídku miliardáře Abramoviče odbyla.



Právě Ancelotti měl být tím mužem, který dokáže hvězdy AC Milán zlákat do Chelsea. Jenomže realita je trochu jiná. Kaká se sice potají sešel s majitelem Romanem Abramovičem, ale po několika minutách hovoru mu s díky řekl důrazné: „NE!“

Ropný magnát nabízel brazilskému fotbalistovi, po němž prahne spousta evropských velkoklubů, velké peníze. Ale ani ty nedokázaly Kaká přesvědčit.

„Už jsem to říkal několikrát a řeknu to naposledy. Já Milán neopustím!“ reagoval podrážděně na dotaz redaktorů listu La Gazzetta dello Sport, zda přemýšlí o přestupu.

Poté se Kaká snažil omluvit tím, že se nadále nechce tímto tématem zabývat. „Nerad bych se špatně vyjádřil. Chci jen říct milionům fanouškům AC, že jsem si už vybral. Zůstanu,“ uzavřel.

Ancelotti tak musí hledat jinde. Spekuluje se o zkušeném záložníkovi Andreu Pirlovi, talentovaném Alexandru Patovi (oba Milán) a Glenu Johnsonovi (Portsmouth), který už v Chelsea působil.

Patova přestupní cena se pohybuje kolem 30 milionů liber. Za Johnsona, kterého se „blues“ zbavili jako nepotřebného, by londýnský klub musel vypláznout minimálně 12 milionů liber.

Tyhle hráče chce Ancelotti:
Alexandre Pato, Andrea Pirlo, David Beckham, Clarence Seedorf (všichni AC Milán), Glen Johnson (Portsmouth), Franck Ribéry (Bayern Mnichov), Edin Džeko (Wolfsburg), Bruno Alves (Porto), Valerio Frasca (AS Řím), Marko Arnautovič (Twente), Ashley Young (Aston Villa)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud