12. července 2009 • 10:15

Ibrahimovič do Chelsea? 1,5 miliardy a Deco

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kouč Chelsea Carlo Ancelloti by se konečně mohl dočkat vytoužené posily. A ne ledajaké, „Blues“ jsou totiž připraveni přivést z Interu Milán Zlatana Ibrahimoviče.



Podle listu News of the World za něho nabízí astronomických 50 milionů liber (asi 1,5 miliardy korun) a ještě by přihodili i Portugalce Deca s Ricardem Carvalhem.

A švédský střelec prý o přesunu ze San Sira na Stamford Bridge vážně uvažuje. „Vím o tom, že mě Chelsea chce získat, a samozřejmě mi to velmi lichotí. Je to jeden z největších klubů v Evropě a Premier Leagu je jedna z nejlepších soutěží na světě," prohlásil Ibrahimovič.

Klub Petra Čecha o něho zřejmě stojí opravdu hodně. Ruský miliardář Roman Abramovič za Švéda Interu klidně vysází dvakrát tolik, než kolik dal za zatím nejdražšího hráče Chelsea - Andrej Ševčenko přišel z AC Milán za 30 milionů liber.

Zlatan Ibrahimovič čeká na své spoluhráče z Interu, aby oslavili jeho gól proti Panathinaikosu Zlatan Ibrahimovič čeká na své spoluhráče z Interu, aby oslavili jeho gól proti PanathinaikosuFoto ČTK/AP


A navíc Ibrahimovičův plat by se měl pohybovat kolem 10 milionů liber ročně, což hravě zastíní i Johna Terryho s Frankem Lampardem, kteří v dresu „Blues" vydělávají v současnosti nejvíc.

Ibrahimovič ale rychle přispěchal s ujištěním, že peníze v jeho rozhodování nehrají klíčovou roli. „Peníze nejsou to nejdůležitější. Rozhodnu se podle toho, co pro mě bude nejlepší, co mi bude sedět," podotkl. „Ptám se: budu tam, kam jdu, stále výjimečný? Jsou mé schopnosti ty pravé pro Premier League, nebo nejsou," vysvětluje Švéd.

Ten si chce promluvit o své budoucnosti v Sérii A s šéfem Interu Massimem Morattim a koučem Mourinhem na začátku týdne, až se vrátí do přípravy.
Chelsea by chtěla případný přestup dotáhnout co nejdříve, protože koncem týdne odlétá ke čtyřzápasovému přípravnému turné do Spojených států.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud