12. srpna 2009 • 16:26

Dán Bendtner koupí fanouškům nové dresy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dánský útočník Nicklas Bendtner se rozhodl vrátit peníze fanouškům, kteří si koupili dres Arsenalu s jeho starým číslem. Jednadvacetiletý fotbalista si totiž před novou sezonou vzal číslo 52 místo předchozí 26 a změnu chce vynahradit i příznivcům.



"Dvaapadesátka je pro mě z určitých důvodů zvláštní číslo. Doufám, že mi přinese štěstí," citoval Bendtnera oficiální klubový web. "Je mi jasné, že dost lidí si můj dres už koupilo, a tak jim to chci vynahradit. Nový dres jim zaplatím, protože pro mě hodně znamená, když vidím fanoušky s mým dresem," dodal.

Podobná štědrost není u hráčů v Anglii nic nového. Když loni obránce Olof Mellberg hrál poslední zápas za Aston Villu před odchodem do Juventusu, věnoval dres s nápisem "Mellberg 4 - Díky za podporu" každému z 3200 příznivců, kteří přijeli tým podpořit na stadion West Hamu United.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud