2. září 2009 • 16:06

UEFA vynesla verdikt: Eduardo je podvodník

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Arsenal se bude muset hodně ohánět, aby očistil jméno svého špičkového hráče Eduarda de Silva, který byl označen evropskou fotbalovou asociací za podvodníka!



Hráč Arsenalu Eduardo de Silva nafilmoval penaltu v odvetném zápase 4. předkola Ligy mistrů v Londýně. I díky této brance Arsenal přešel přes skotský Celtic a zahraje si hlavní část nejprestižnější klubové soutěže.

Simulantský kousek chorvatského hráče brazilského původu Eduarda hodně pobouřil fanoušky, hráče a vedení Celticu, kteří si přáli pro útočníka tvrdý trest.

UEFA je vyslyšela a dala Eduardovi stop na dva zápasy za “klamání rozhodčího”. Eduardo si tak nezahreje první dvě utkání základní skupiny proti Standard Liege a Olympiakosu Pireus.

ArchívFoto TASR


Arsenal je ale rozhodnutím UEFA rozčarován: “Jsme zklamáni z výsledného verdiktu UEFA, ale připraveni se odvolat.”

Chorvatský trenér Bilič, který v roce 1998 během semifinále mistrovství světa přihrál faul a ze hřiště neprávem poslal reprezentanta Laurenta Blanca, to celé označil za pořádnou “hanbu”. “Mluvíme o hráči, který je příkladem skutečného sportovce. Nechápu, jak je možné, že ho UEFA potrestala,” dodal Chorvat Bilič.

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud