3. února 2010 • 18:23

Terry se kapitánské pásky vzdát nechce

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádná rezignace! John Terry se kapitánské pásky vzdát nechce. Tak jasně zareagoval na spekulace, podle kterých jej mělo trápit svědomí kvůli aférce s bývalou partnerkou spoluhráče Waynea Bridge. „Já nic neudělal,“ hájí se.



Sice se psalo, že Terry může být z národního týmu vyhozen, to si však Angličané dovolit nemohou. Přijít o jednoho z nejlepších stoperů planety těsně před mistrovstvím světa by znamenalo problém.

A tak média přišla s jiným řešením – zbavit Terryho kapitánské pásky. Jestli sám rezignuje? Ne. Vzdát nechce, jak zjistila britská stanice Sky Sports.

Definitivní rozhodnutí tak učiní trenér Fabio Capello, na kterém nyní leží veškerá zodpovědnost. Anglický fotbalový svaz mu již vyslovil důvěru a uvedl, že se nehodlá do jeho kroků jakkoliv vměšovat.

Capello by se měl s Terrym sejít ve čtvrtek večer nebo v pátek ráno. Jejich schůzka rozhodne, zda Anglie bude mít na světovém šampionátu nového kapitána či nikoli.

Do té doby může Terryho alespoň hřát fakt, že ho podržela a podpořila Chelsea. Tedy zaměstnavatel, který ho platí.

Kouč Carlo Ancelotti mu nabídl pár dní volna, díky nimž si bude moci napravit soukromý život. Proslýchá se, že Terry vynechá utkání FA Cupu proti Cardiffu a odjede za manželkou do Dubaje zachránit manželství.

„Jestli dovolenou potřebuje, dám mu ji. Pokud ne, bude hrát. Ale tuhle záležitost musíme vyřešit já a John, to není váš problém, myslím,“ řekl Ancelotti novinářům.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud