15. srpna 2010 • 16:14

Čech a spoluhráči válčí s Abramovičem

Autor: Tomáš Pokorný (Blesk)
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před domácím MS v hokeji: program, soupisky i exkluzivní rozhovor s Radimem Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

V hodně neklidné atmosféře vstoupili včera do nového ročníku anglické Premier League fotbalisté Chelsea. Majitel klubu Roman Abramovič totiž českému brankáři Petru Čechovi a dalším hvězdám nekompromisně seškrtal seznam bonusů, díky nimž si během sezony mohli vydělat nemalé peníze!



Mužstvo se špatné zprávy dozvědělo na setkání s řediteli klubu Eugenem Tenebauem a Ronem Gourlayem. „Hráči si mysleli, že je to běžná schůzka před sezonou. Jenže jim bylo řečeno, že Abramovič zrušil nebo výrazně pokrátil prémie za účast v zápasech a všechny výkonnostní bonusy za jednotlivá utkání,“ řekl deníku The Sun zdroj z kabiny.


Ruský miliardář se svoji luxusní hračkou není spokojenFoto Profimedia.cz, EPA
Jediné prémie, které ruský miliardář hráčům ponechal, jsou za vítězství v Lize mistrů, obhajobu titulu v domácí lize a případný zisk některého z pohárů (FA Cup nebo Carling Cup).

„Hráči jsou vzteky bez sebe! Byl to pro ně velký šok a cítí se ukřivděni. Jsou to mistři Anglie a oni jim sáhli na peníze. Tohle není ta nejlepší motivace do startu nové sezony,“ dodal dobře informovaný zdroj.

Britská média dokonce píší o tom, že kabina vyhlásila Abramovičovi válku.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud