20. září 2010 • 10:14

Torres podvádí, zlobí se manažer Ferguson

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ach, ty podvodníku! Fernando Torres byl nařčen z toho, že se snažil u arbitra vyprosit červenou kartu pro soupeřova obránce O'Sheae. Zlobí se na něj Alex Ferguson, kouč Manchester United, jehož svěřenci dokázali Liverpool porazit 3:2.



Sir Alex Ferguson, manažer Manchesteru UnitedFoto ČTK/AP

Ferguson měl na mysli situaci před vyrovnávací brankou Liverpoolu. Obránce John O’Shea zatáhl před vlastní šestnáctkou za záchrannou brzdu a sejmul Torrese.

„Ten se pak snažil sudího přesvědčit, aby našeho hráče vyloučil. Sledoval jsem to znovu a skutečně se ho pokoušel dostat ze hřiště, o tom není pochyb,“ hněval se Ferguson. O’Shea ale červené kartě unikl.

Samotné utkání bylo bohaté na góly, diváci jich viděli hned pět. Po dvou brankách Berbatova nejprve United vedli, ale pak o vedení přišli.

„V utkání jsme jasně dominovali. Dokonce jsem si říkal, že bychom klidně mohli nastřílet deset branek,“ řekl Ferguson.

Jenže místo toho Liverpool vyrovnal. Dvoubrankové vedení domácích stáhl dvěma góly Steven Gerrard, nejprve z pokutového kopu a pak ze standardní situace.

„Kdyby to skončilo 2:2, byl by to výsměch. Vždyť Liverpool nic nenabídl, nebo jo? Zpátky do hry se dostal jen díky rozhodčímu,“ myslí si manažer United.

Fergusona a spol. zachránil znovu bulharský forvard Berbatov, který v závěru navýšil vedení Manchesteru na 3:2 a nastřílel tak do sítě rivala hattrick!

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud