29. listopadu 2010 • 11:38

Ancelotti: Že přijde Guardiola? Mě se neptejte

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle informací britského tisku londýnská Chelsea lanaří trenéra Barcelony Pepa Guardiolu! Jak na spekulace zareagoval současný kouč Carlo Ancelotti? Odkázal novináře, aby se ptali jinde.



O konci italského kouče na Stamford Bridge se spekulovalo již v minulém týdnu, ovšem po víkendové remíze v Newcastlu (1:1) začala v médiích padat první jména. A to nejvíce skloňované má zvuk - Pep Guardiola, lodivod Barcelony.

Majitel klubu Roman Abramovič ho chce natolik, že mu údajně připravuje pohádkovou smlouvu, díky níž by mohl katalánský klub opustit.

"Slyšel jsem ty spekulace. Ale na tohle se neptejte mě. Trenér je vždycky poslední, kdo by o tomhle věděl," uvedl Ancelotti po zaváhání v Newcastlu, kvůli kterému Chelsea přišla o první příčku v Premier League. "O tyhle zprávy se nestaráme. Soustředíme se jen na tréninky a zápasy."

Carlo Ancelotti. Přijde o místo v Chelsea?Foto Reuters

Guardiolu by ovšem mohl nalákat do Chelsea funkcionář Txiki Beguiristain, jenž by podle všeho měl na konci sezony nahradit na postu sportovního ředitele Franka Arnesena.

"Beguiristain? To jméno neznám," usmál se Ancelotti. "Myslím, že je to bývalý hráč Barcelony, ale vážně nevím, co dělá dneska," doplnil.

Nicméně Ancelotti věří, že se forma jeho týmu navrátí, jakmile se uzdraví dlouhodobě zraněné opory Frank Lampard a John Terry. "Oba jsou nesmírně důležití. Jsou to vynikající fotbalisté a velké osobnosti. Právě takové hráče v tuhle chvíli potřebujeme," dodal italský kouč.

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud