29. dubna 2013 • 11:34

VIDEO DNE: Osm minut na hřišti a červená. Beckham nevěřil!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Mohlo jít o jeho poslední zápas za PSG. Pokud ano, šlo by o hodně smutné loučení. David Beckham v divokém utkání francouzské ligy proti Evianu (1:0) vydržel na hřišti jen osm minut. Krátce poté, co v závěru utkání šel na plac, ho rozhodčí vyloučil za zákrok na Youssefa Adnaneho. Anglický záložník se hodně zlobil, opakované záběry dokládají, že protihráče nejspíš vůbec netrefil.



Domácí tým bojuje o záchranu, pařížský celek si zase chce co nejdřív zajistit jistotu ligového titulu. Zápas Evianu s PSG provázely obrovské emoce. Celkem padly čtyři červené karty, asistent trenéra Ancelottiho Claude Makelele byl navíc kvůli protestům vykázán na tribunu.

Jako první šel ze hřiště Marco Verrati. záložník PSG v 81. minutě dostal druhou žlutou kartu a oslabil tým, který v tu chvíli držel vedení 1:0. Na jeho pozici přišel David Beckham.

Ani sedmatřicetiletý záložník vyhrocený zápas nedohrál. Po osmi minutách na hřišti šel do souboje s domácím Adnanem a rozhodčí mu ukázal rovnou červenou. Beckham se hodně divil. Sice měl kopačku vytrčenou směrem k soupeřově holeni, ale hráče nejspíš vůbec netrefil a situace pramenila ze snahy pokrýt si balon.

"Rozhodčí neměl žádný přehled, prokazatelně dělal chyby. Například červená pro Beckhama byla nespravedlivá," řekl sportovní ředitel PSG Leonardo. "Zápas byl ohromně vypjatý. Nikdo nechtěl prohrát, zvlášť Evian, který bojuje o záchranu," dodal Brazilec.

"V této části sezony jsou všechny zápasy obtížné. Každý tým hraje o něco, byl to opravdu vyhrocený zápas, hlavně v závěru," hodnotil hubenou výhru kouč Carlo Ancelotti.

Poté, co Beckham uviděl červenou, nevěřil vlastním očím. Hlavu schoval do dlaní, nechápavě kroutil hlavou. S verdiktem očividně nesouhlasil a hodně jej vytočil.

Zkušený bývalý anglický reprezentant si totiž za PSG už vůbec nemusí zahrát. Smlouvu má jen do konce sezony, do níž ve Francii zbývají poslední čtyři kola. Pokud Beckham vyfasuje přísný trest, s pařížským dresem se rozloučí hodně neslavně.

Beckham může být prvním anglickým hráčem, který vyhraje titul ve čtyřech různých zemích (doteď se radoval v Anglii, Španělsku a USA). Paříž má čtyři kola před koncem devítibodový náskok. Pokud příští zápas uhraje lepší výsledek než druhý Marseille, stane se francouzským šampionem.

Zápas, který nakonec v Evianu vyhrálo PSG 1:0, zakončila velká strkanice. Po závěrečném hvizdu byli ještě vyloučeni domácí útočník Saber Khelifa a brankář PSG Salvatore Sirigu.

Rozhodčí vylučuje Davida Beckhama v zápase Evianu proti PSG
Rozhodčí vylučuje Davida Beckhama v zápase Evianu proti PSG

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud