13. května 2013 • 16:25

Teď mě neruš! Ibrahimovic se rozčílil v šatně při oslavách titulu

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Devatenáct let čekali v Paris St. Germain na francouzský titul a potom ho pořádně oslavili. I během radostných momentů ale útočník Zlatan Ibrahimovic potvrdil svoji konfliktní povahu, když se v kabině pustil do hádky se sportovním ředitelem klubu Leonardem.



Kabinu hostujícího týmu v Lyonu zachvátilo nadšení. Uprostřed veselí po vítězství 1:0, které pro Paris St. Germain definitivně potvrdilo titul, však zachytily televizní kamery rozmíšku mezi Ibrahimovicem a Leonardem. Impulsivního kanonýra údajně podle francouzských médií popudila žádost sportovního ředitele klubu, aby uprostřed oslav zašel na dopingovou zkoušku.

Navzdory komplikované povaze se Ibrahimovicova přítomnost ukázala pro klub, do kterého pumpují závratné částky jeho katarští majitelé, jako zásadní. V domácí soutěži byl jeho příspěvek 27 gólů – ve francouzské lize je mu nejblíž až s osmigólovým odstupem Pierre-Emerick Aubameyang ze St. Etienne. Také se znovu potvrdilo, že Ibrahimovic úspěchy doslova přitahuje. Domácí titul vyhrál už podesáté za posledních jedenáct let (ačkoliv dva tituly Juventusu byly klubu jakou součást trestu za korupci odebrány)!

VIDEO | Jak se Ibrahimovic rozčílil při oslavách francouzského titulu

Výjimečného úspěchu dosáhl také David Beckham. Stal se teprve prvním anglickým fotbalistou, který dokázal vyhrát ligu ve čtyřech různých zemích (Anglie, Španělsko, USA a Francie).

A pozadu nezůstal ani trenér Carlo Ancelotti. Jeho sbírka zahrnující italský titul s AC Milán a anglický titul s Chelsea je zase bohatší. "Je to titul, který má v mém srdci stejné místo jako ostatní dva, které jsem vyhrál. Jsou to všechno opravdu dobré suvenýry. Jsem velmi šťastný," prohlásil Ancelotti.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud