9. listopadu 2009 • 09:59

Podívejte se na remízu Lyonu s Marseille 5:5

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Aby padlo deset branek? V novodobém profesionálním fotbale nemožné, řeknete si. Ovšem ve francouzské nejvyšší soutěži se to povedlo. Fotbalisté Lyonu a Marseille nastříleli po pěti gólech a po úžasném utkání si rozdělili body.



Český divák si ve šlágru Teplice – Jablonec moc branek nevychutnal. Padla jediná a ještě vlastní. Stejným výsledkem dopadlo také ostře sledované utkání anglické Premier League, ve kterém Chelsea porazila Manchester United 1:0.

Samozřejmě, že napětí a drama v obou zápasech nechybělo. Ovšem to, co přinesl zápas mezi Lyonem a Marseille, je snad z jiné planety.

V infarktovém utkání 13. kola Ligue 1 fotbalisté Lyonu nejprve vedli 2:1, Marseille se v 79. minutě ujala vedení 4:2, což dokázali během dvou minut domácí dohnat. V nastavení se dokonce dostali do vedení, ale záhy o něj přišli kvůli vlastní brance Toulalana. Výsledek? 5:5!

„Byl to skvělý zápas dvou velkých týmů. Pochopitelně bychom byli rádi za výhru, ale nejsme zklamaní, protože jsme ukázali obrovskou kvalitu. Tu můžeme v budoucnu ještě mockrát uplatnit,“ prohlásil prezident Lyonu Jean-Michel Aulas.

Na deset branek se můžete podívat zde:

Radost fotbalistů Lyonu po brance Lisandra Lopéze.
Radost fotbalistů Lyonu po brance Lisandra Lopéze.

Olympique Lyon - Olympique Marseille 5:5 (2:2)
Branky: 3. Pjanič, 14. Govou, 81., 84. z pen Lisandro, 90. Bastos - 11. Diawara, 44. Cheyrou, 47. Koné, 79. Brandao, 90. Toulalan vlastní.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud