5. července 2014 • 14:06

Balotelli vytočil šéfa AC Milán: Na MS hrál hrozně, teď ho neprodám

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prezident AC Milán Silvio Berlusconi přiznal, že před fotbalovým šampionátem měl z Anglie štědrou nabídku na kontroverzního útočníka Maria Balotelliho. Po špatných výkonech italského reprezentanta na MS ale už s jeho prodejem nepočítá, protože ho teď nikdo nebude chtít.



Italský tým na brazilském mistrovství světa překvapivě skončil už v základní skupině a Balotelli ve třech zápasech vstřelil jediný gól Anglii. "Prohrál jsem na světovém šampionátu víc než Itálie," řekl Berlusconi listu Gazzetta dello Sport.

"Chystal jsem se Balotelliho prodat anglickému klubu za několik milionů. Ale neumím si přestavit, že ho po takovém turnaji ještě někdo bude chtít koupit," doplnil bývalý italský premiér.

Přestože konkrétního zájemce nejmenoval, média už dříve spekulovala, že třiadvacetiletého útočníka chtěl za zhruba 35 milionů eur (asi 960 milionů korun) londýnský Arsenal. AC Milán nebude v následující sezoně hrát evropské poháry, takže z finančních důvodů chce problémového hráče co nejvýhodněji prodat. Balotelli v Anglii působil už v letech 2010 až 2013, kdy oblékal dres Manchesteru City.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud