26. října 2008 • 14:49

Beckham vyloučil přestup do AC Milán

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalista David Beckham vyloučil možnost, že by po skončení hostování v AC Milán do italského velkoklubu přestoupil. Záložník Los Angeles Galaxy prohlásil, že před začátkem zámořské MLS se do Ameriky vrátí.



O touze AC Milán získat anglického reprezentanta natrvalo informoval viceprezident klubu Adriano Galliani. Beckham však takový scénář odmítl.

Beckham a Milán jako sňatek z rozumu

"Dostal jsem šanci trénovat s jedním z nejlepších klubů na světě a to udělám. Pořád ale mám povinnosti v Galaxy a na tom nic měnit nehodlám," citovala ho agentura AP.

"Vedení Galaxy proti hostování nic nenamítá. Řekli mi, že jestli to chci, tak mě do začátku sezony uvolní," uvedl Beckham, který se chce hostováním v Miláně během pauzy v MLS udržet v kondici kvůli anglické reprezentaci.

V Evropě trénoval už letos v zimě, kdy se připravoval s londýnským Arsenalem. "Nikde jinde na světě nemají fotbalisté čtyřměsíční pauzu. Jenom v Americe. Moje tělo na tak dlouhé volno není zvyklé, potřebuji hrát," vysvětlil Beckham.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud